Tranbär och portvin i clementinhalvor

Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tranbär och portvin i clementinhalvor

Clementinhalvor med tranbär och portvin är ett underbart gott och vackert tillbehör till kalkon, som serveras varma och förslagsvis läggs runt kalkonen. Skålarna av clementinhalvorna görs enkelt genom att pressa ut juicen. Tranbär och portvin ger tranbären en fantastisk smak.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2012

Tranbär och portvin i clementinhalvor

Ingredienser

8 portioner
1 paket frysta tranbär (à 225 g)
finrivet skal och juice av 1 apelsin
1 burk rönnbärsgelé eller portvinsgelé (à 225 g)
2 msk portvin
4 clementiner
socker

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Chili- och apelsingrillad kyckling
    Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Julbrownie med frosting
    Betyg 4 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Citrusshot med gurkmeja
    Betyg 4.6 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Virgin citrus-screwdriver
    Betyg 2.9 av 5.38 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Citrusdessert med mandelgrädde
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad