Toskanska specialiteter
![Toskanska specialiteter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_32338/cf_259/toskanska_specialiteter.jpg)
Om du är sugen på italienska läckerheter så är det här receptet på toskanska specialiteter någonting för dig. Njut av soltorkade tomater, pecorinoost och goda korvar.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2004
![Toskanska specialiteter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_32338/cf_259/toskanska_specialiteter.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 grönsalladshuvud
1 burk soltorkade tomater i olja (à ca 300 g)
150 g pecorinoost (italiensk fårost)
12 cinghiale (små stoppade korvar av vildsvin) eller italiensk salami (12 cinghiale motsvarar 150 g italiensk salami)
grovt bröd
olivolja
salt och peppar
För alla
Fri från gluten och ägg, under förutsättning att man väljer bröd som passar och kontrollerar innehållet i korven.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfri ost, tofu eller en exotisk frukt, t ex papaya, i stället för pecorino. Kontrollera innehållet i korven.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer