Toskanska specialiteter

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Toskanska specialiteter

Om du är sugen på italienska läckerheter så är det här receptet på toskanska specialiteter någonting för dig. Njut av soltorkade tomater, pecorinoost och goda korvar.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2004

Toskanska specialiteter

Ingredienser

4 portioner
1 grönsalladshuvud
1 burk soltorkade tomater i olja (à ca 300 g)
150 g pecorinoost (italiensk fårost)
12 cinghiale (små stoppade korvar av vildsvin) eller italiensk salami (12 cinghiale motsvarar 150 g italiensk salami)
grovt bröd
olivolja
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Baguette med mortadella, örtricotta, pecorino och rucola
Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Salsicciasås med salvia
Betyg 4.5 av 5.54 personer har röstat
Receptet har 11 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Färsk tortellini med ratatouille
Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Couscousfräs med korv och päronsås
Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pesto alla genovese
Betyg 3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad korv
Betyg 4.2 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad