Toskanska specialiteter

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Toskanska specialiteter

Om du är sugen på italienska läckerheter så är det här receptet på toskanska specialiteter någonting för dig. Njut av soltorkade tomater, pecorinoost och goda korvar.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2004

Toskanska specialiteter

Ingredienser

4 portioner
1   grönsalladshuvud
1   burk soltorkade tomater i olja (à ca 300 g)
150 g  pecorinoost (italiensk fårost)
12   cinghiale (små stoppade korvar av vildsvin) eller italiensk salami (12 cinghiale motsvarar 150 g italiensk salami)
grovt bröd
olivolja
salt och peppar

För alla

Fri från gluten och ägg, under förutsättning att man väljer bröd som passar och kontrollerar innehållet i korven.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfri ost, tofu eller en exotisk frukt, t ex papaya, i stället för pecorino. Kontrollera innehållet i korven.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tomatsallad med mozzarellaost
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Salsicciasås med salvia
Betyg 4.6 av 5.
48 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färsk tortellini med ratatouille
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Couscousfräs med korv och päronsås
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pesto alla genovese
Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga