Toskanska specialiteter

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Toskanska specialiteter

Om du är sugen på italienska läckerheter så är det här receptet på toskanska specialiteter någonting för dig. Njut av soltorkade tomater, pecorinoost och goda korvar.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2004

Toskanska specialiteter

Ingredienser

4 portioner
1 grönsalladshuvud
1 burk soltorkade tomater i olja (à ca 300 g)
150 g pecorinoost (italiensk fårost)
12 cinghiale (små stoppade korvar av vildsvin) eller italiensk salami (12 cinghiale motsvarar 150 g italiensk salami)
grovt bröd
olivolja
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Salsicciasås med salvia
    Betyg 4.5 av 5.55 personer har röstat
    Receptet har 11 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Färsk tortellini med ratatouille
    Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Äpple- och gurksallad med dill
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pesto alla genovese
    Betyg 3.3 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillad korv
    Betyg 4.3 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad