Tortillapizza med crème fraiche och kronärtskocka

Betyg 4.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Tortillapizza med crème fraiche och kronärtskocka

Pizza gjord på tortillabröd är ett enkelt sätt att på kort tid fixa fredagsmyset! Här bjuder vi på ett recept med crème fraiche, kronärtskockor, sardeller och mozzarella. Skär i bitar och servera som plockmat eller bufférätt!

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2018

Tortillapizza med crème fraiche och kronärtskocka

Ingredienser

4 portioner
4 stora tortillabröd
1 burk marinerade kronärtskockor (à ca 200 g)
2 dl crème fraiche yoghurt eller färskost
2 dl majskorn
ca 12 sardellfiléer
2 dl riven mozzarella
1 tsk torkad rosmarin
2 krm salt
rucola (att toppa pizzan med)

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Kanongott! Hade soltorkad tomat på istället för sardeller.

    Anna

Näringsvärde per portion

Energi2020 KJ / 484 kCal
Fett32 g
Salt3.42 g
Kolhydrater31 g
Protein16 g

Testa liknande recept

  • Pizzapaj
    Betyg 1.8 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Drinkpinnar med sälta
    Betyg 1.8 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kronärtskocka
    Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad