Kronärtskocksdip | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Kronärtskocksdip

Ett smarrigt recept på dip. Dippen får du genom att blanda kronärtskocka, kvarg, parmesan, citronjuice och gräslök. Dippa sedan med grönsaker eller kex.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Rör ihop kvarg och parmesan till en krämig konsistens.
  2. Tillsätt grovhackad kronärtskocka och gräslök och smaka av med salt och peppar. Servera som dipp till grönsaker, kex eller crostini.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 dl kvarg
  • 1/2 dl riven parmesanost
  • 2 tsk citronjuice
  • 1 dl konserverad kronärtskocka
  • 1/2 dl finhackad gräslök
Lägg till i inköpslistan