Rostbiffsrullar med krämig spetskål
![Rostbiffsrullar med krämig spetskål](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_34490/cf_259/rostbiffsrullar_med_kramig_spetskal.jpg)
Recept på smakrika rostbiffsrullar med krämig spetskål - perfekt till buffé. Rullarna är enkla att laga med bland annat rostbiff, rödlök, spetskål, fänkål, crème fraiche och senap. Smidigt och gott till examensfester och annat.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2011
![Rostbiffsrullar med krämig spetskål](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_34490/cf_259/rostbiffsrullar_med_kramig_spetskal.jpg)
Ingredienser
6 portioner
16 skivor rostbiff (16 skivor motsvarar ca 400 g)
1 rödlök
1 msk socker
2 msk rödvinsvinäger
2 krm salt
Krämig spetskål
1/2 spetskål
1 liten fänkål
1 dl crème fraiche
1 1/2 msk grov skånsk senap
2 krm salt
1 krm peppar
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot Sour Supreme (innehåller soja) eller imat fraiche (innehåller havre).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer