Tortillapizza ”calzone” med apelsinkål

Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Tortillapizza ”calzone” med apelsinkål

Tortillapizza med apelsinkål är ett enkelt, kul och trevligt sätt att tillaga små, krispiga pizzor med en utsökt calzonefyllning. Till det gör du en apelsinkålssallad på fänkål, spetskål, apelsin, vitvinsvinäger och olivolja. Otroligt gott!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 38 2011

Tortillapizza ”calzone” med apelsinkål

Ingredienser

4 portioner
ca 300 g skivade champinjoner
ca 400 g pastasås med basilika
8 små tortillabröd
2 tsk torkad oregano
150 g kokt skinka i skivor
150 g riven ost
salt
peppar

Apelsinkål

1/2 spetskål
1 fänkål
2 apelsiner
2 msk olivolja
1 tsk vitvinsvinäger

Gör så här

00:08:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Jättegoda pizzor men nästa gång gör jag dem på större tortillabröd. Såå enkelt och såå gott. Jag tyckte också att salladen var super, men där höll inte barnen med mig. Nästa gång ska jag prova att göra salladen lite i förväg så att den får stå och dra i dressingen lite, då blir det kanske bättre för dem också.

    Eva

  • Vi tyckte att de / pizzorna var alldeles för små eller få, salladen var supergod!!

    Tomas

Testa liknande recept

  • Svamppizza
    Betyg 2.8 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tortillapizza med skinkost
    Betyg 4.3 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Zucchini- och skinklasagne
    Betyg 3.1 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad