Enkelt, supersmarrigt och snabbt! Med färdiga rödbetsbiffar går det i ett nafs! Servera med fräscha, färgglada tillbehör i tortillabröd och du har en vegetarisk middag som kommer gå hem hos hela familjen.
Ingredienser
4 portioner
Picklad rödlök
2 rödlökar
1 dl strösocker
1/2 dl ättika (12%)
1 dl vatten
Guacamole
3 avokador
1 msk lime- eller citronsaft
2 - 3 vitlöksklyftor
tabasco
salt
peppar
2 förp vegobiffar à 340 g (gärna rödbetsbiffar)
8 små tortillabröd
Serveringsförslag
sojabönor, gurkskivor eller sockerärtor
rostad sötpotatis i skivor
couscous
salladsblad, granatäppelkärnor
För alla
Kontrollera noga innehållet i biffarna. Fri från laktos, mjölkprotein och ägg. Gör glutenfri: välj glutenfritt tortillabröd och glutenfri couscous.Recept och bild i samarbete med Kung Markatta.
Gör så här
Tips
Hacka färsk koriander och blanda ner i guacamolen. Toppa gärna din tortilla med sesamfrön för en lite nötig smak.
Kommentar
U. U
Hanna
2020-06-18