Tortilla med rödbetsbiffar och guacamole

Enkelt, supersmarrigt och snabbt! Med färdiga rödbetsbiffar går det i ett nafs! Servera med fräscha, färgglada tillbehör i tortillabröd och du har en vegetarisk middag som kommer gå hem hos hela familjen.

Ingredienser
4 portioner
Picklad rödlök
2  rödlökar
1 dl strösocker
1/2 dl ättika (12%)
1 dl vatten
Guacamole
3  avokador
1 msk lime- eller citronsaft
2 - 3  vitlöksklyftor
 tabasco
 salt
 peppar
2  förp vegobiffar à 340 g (gärna rödbetsbiffar)
8  små tortillabröd
Serveringsförslag
 sojabönor, gurkskivor eller sockerärtor
 rostad sötpotatis  i skivor
 couscous
 salladsblad, granatäppelkärnor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
2 stFina färger men oväntat tråkigt smakmässigt. Färsk koriander räddade rätten. Så... fullt ätligt men ingen favorit.
Annelie
U. U
Hanna