Torskgryta med räkor och pestoyoghurt
Torskgryta med räkor och pestoyoghurt är en underbar gryta som består av räkor, chilisås, saffran, fänkål, tomater, tabasco, vitt vin, lök, potatis, paprika, apelsin, citron och torsk, sej eller hoki. Blanda pesto och yoghurt och servera till.
Ingredienser
4 portioner
500 g räkor med skal
1 msk olivolja
2 msk chilisås
1 droppar tabasco
2 dl vitt vin
vatten
1 gul lök
4 potatisar
1 gul paprika
1 fänkål
4 tomater
1/2 pkt saffran (à 1/2 g)
1 citron
2 apelsiner
400 g torskfilé, sej eller hoki
Pestoyoghurt
1 dl matlagningsyoghurt
2 msk pesto (finns färdig på burk)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
När ska löken i?
Kristina
2020-03-23Hej Kristina! Löken hade tyvärr fallit bort i texten men vi har nu lagt till det. Löken ska i tillsammans med potatis, fänkål, saffran och citron- och apelsinsaft. Tack för att du uppmärksammade det för oss! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-03-24