Torskchowder

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Torskchowder

Fascinerande och gudomlig torskchowder. Underbara blåmusslor, vitlök och lök kokade i vitt vin till en ljuvlig fond. Den milda kokosmjölken, fonden och det uppskattade citrongräset sjudes ihop. Lägg i musslor, spröd torsk och finhackad persilja.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2001

Torskchowder

Ingredienser

4 portioner
1 nät färska blåmusslor
1 gul lök
3 vitlöksklyftor
2 msk olivolja
2 dl vitt vin
1 dl kokosmjölk
1/2 krossat citrongräs
400 g torsk, sej eller hoki
finhackad persilja och vitlök till servering

Gör så här

00:03:00
00:10:00
00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Musselpanna med thaismak
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Musselsoppa med citrongräs och chilirostade rotsaksstavar
Betyg 4.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Nyckelhålsmärkt.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hoki thai
Betyg 2.7 av 5.55 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Nyckelhålsmärkt.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hoki med ruccolapesto
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillade lökar med curry- och musseldipp
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillade fiskburgare
Betyg 3.3 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad