Torskchowder

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Torskchowder

Fascinerande och gudomlig torskchowder. Underbara blåmusslor, vitlök och lök kokade i vitt vin till en ljuvlig fond. Den milda kokosmjölken, fonden och det uppskattade citrongräset sjudes ihop. Lägg i musslor, spröd torsk och finhackad persilja.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2001

Torskchowder

Ingredienser

4 portioner
1   nät färska blåmusslor
1   gul lök
3   vitlöksklyftor
2 msk  olivolja
2 dl  vitt vin
1 dl  kokosmjölk
1/2   krossat citrongräs
400 g  torsk, sej eller hoki
finhackad persilja och vitlök till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Musselpanna med thaismak
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Hoki thai
Betyg 2.7 av 5.
55 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hoki med ruccolapesto
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillade fiskburgare
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade lökar med curry- och musseldipp
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga