Torskchowder

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Torskchowder

Fascinerande och gudomlig torskchowder. Underbara blåmusslor, vitlök och lök kokade i vitt vin till en ljuvlig fond. Den milda kokosmjölken, fonden och det uppskattade citrongräset sjudes ihop. Lägg i musslor, spröd torsk och finhackad persilja.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2001

Torskchowder

Ingredienser

4 portioner
1 nät färska blåmusslor
1 gul lök
3 vitlöksklyftor
2 msk olivolja
2 dl vitt vin
1 dl kokosmjölk
1/2 krossat citrongräs
400 g torsk, sej eller hoki
finhackad persilja och vitlök till servering

Gör så här

00:03:00
00:10:00
00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Musselpanna med thaismak
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hoki thai
    Betyg 2.7 av 5.55 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Broccoli med musselemulsion
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hoki med ruccolapesto
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad