Grillade fiskburgare

Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
4
Grillade fiskburgare

Grillade fiskburgare är en förträfflig variant på den vanliga burgaren med kött. Fiskburgarna gör du enkelt på färs av fisk, ägg och potatismjöl. Du serverar burgarna mellan hamburgerbröd med sallad och dressing.

Grillade fiskburgare

Ingredienser

4 portioner
500 g  torsk, sej eller hoki
2 msk  potatismjöl
1   ägg
1 msk  pressad saft av citron
1 tsk  salt
1 krm  peppar
1 msk  olja

Till servering

4   hamburgerbröd
2   tomater
4   grönsalladsblad
dressing eller sås

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Hej Alexandra! Du kan skippa potatismjölet helt. Lycka till!

Redaktionen

2015-04-29

Det här är barnens absoluta favorit! Vi brukar ha olika tillbehör och såser så det passar olika åldrar och smaker. Eftersom själva fisken blir fräsch men mild är det tillbehören som gör burgaren. Funderar på vad man kan ta istället för potatismjöl?

Alexandra

2015-04-22

Barnen tyckte att det var väldigt goda. Min och min sambos fiskburgare kryddade jag med lite chili. Jag gjorde också en sås till på matlagningsyoghurt, lättmajonäs, starksenap och dill.

Paula

2004-07-03

Testa liknande recept

Grillad torskrygg Nicoice
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vegoburgare med rotfruktschips
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hoki thai
Betyg 2.7 av 5.
55 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Burgare med grillad chilihalloumi och ajvardressing
Betyg 3.2 av 5.
38 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklingburgare med avokadoyoghurt och grillad mango
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hoki med ruccolapesto
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga