Grillade fiskburgare

9
4
Grillade fiskburgare

Grillade fiskburgare är en förträfflig variant på den vanliga burgaren med kött. Fiskburgarna gör du enkelt på färs av fisk, ägg och potatismjöl. Du serverar burgarna mellan hamburgerbröd med sallad och dressing.

Skriv ut
Grillade fiskburgare

Ingredienser

4 portioner
500 g
torsk, sej eller hoki
2 msk
potatismjöl
1
ägg
1 msk
pressad saft av citron
1 tsk
salt
1 krm
peppar
1 msk
olja

Till servering

4
hamburgerbröd
2
tomater
4
grönsalladsblad
-
dressing eller sås
Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

9

Kommentarer

Redaktionen

4/29/2015

Hej Alexandra! Du kan skippa potatismjölet helt. Lycka till!

Alexandra

4/22/2015

Det här är barnens absoluta favorit! Vi brukar ha olika tillbehör och såser så det passar olika åldrar och smaker. Eftersom själva fisken blir fräsch men mild är det tillbehören som gör burgaren. Funderar på vad man kan ta istället för potatismjöl?

Paula

7/3/2004

Barnen tyckte att det var väldigt goda. Min och min sambos fiskburgare kryddade jag med lite chili. Jag gjorde också en sås till på matlagningsyoghurt, lättmajonäs, starksenap och dill.

Testa liknande recept