Grillade fiskburgare är en förträfflig variant på den vanliga burgaren med kött. Fiskburgarna gör du enkelt på färs av fisk, ägg och potatismjöl. Du serverar burgarna mellan hamburgerbröd med sallad och dressing.
Ingredienser
4 portioner
500
g
torsk, sej eller hoki
2
msk
potatismjöl
1
ägg
1
msk
pressad saft av citron
1
tsk
salt
1
krm
peppar
1
msk
olja
Till servering
4
hamburgerbröd
2
tomater
4
grönsalladsblad
dressing eller sås
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
9
4 st
Kommentarer
Redaktionen
2015-04-29
Hej Alexandra!
Du kan skippa potatismjölet helt. Lycka till!
Alexandra
2015-04-22
Det här är barnens absoluta favorit! Vi brukar ha olika tillbehör och såser så det passar olika åldrar och smaker. Eftersom själva fisken blir fräsch men mild är det tillbehören som gör burgaren.
Funderar på vad man kan ta istället för potatismjöl?
Paula
2004-07-03
Barnen tyckte att det var väldigt goda. Min och min sambos fiskburgare kryddade jag med lite chili. Jag gjorde också en sås till på matlagningsyoghurt, lättmajonäs, starksenap och dill.
Kommentarer
Redaktionen
2015-04-29Hej Alexandra! Du kan skippa potatismjölet helt. Lycka till!
Alexandra
2015-04-22Det här är barnens absoluta favorit! Vi brukar ha olika tillbehör och såser så det passar olika åldrar och smaker. Eftersom själva fisken blir fräsch men mild är det tillbehören som gör burgaren. Funderar på vad man kan ta istället för potatismjöl?
Paula
2004-07-03Barnen tyckte att det var väldigt goda. Min och min sambos fiskburgare kryddade jag med lite chili. Jag gjorde också en sås till på matlagningsyoghurt, lättmajonäs, starksenap och dill.