Testa att laga till en gryta med smak av havets läckerheter. Den här fisk- och skaldjursgrytan är hur enkelt som helst att laga till och smakar dessutom himmelskt!
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2010
Kontrollera noga innehållet i fonden och brödet.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Receptet är lagat och kommenterat av Buffés Testlagare 2010.
Testlagarnas kommentarer är inlagda av ICA.se-redaktionen och finns även i Buffé nr 4 2010.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Elisabet
2020-06-15Saltade*
Elisabet
2020-06-15Den var jätte god. Vi åt den som soppa med aioli till. Jag saktade fisken, men det hade inte behövts,
Emil
2020-02-22Hur mycket potatisvatten det skava framgår inte riktigt ? Hade ju varit snyggt om det framgick
Redaktionen ICAse
2020-03-27Hej Emil! Tack för din fråga. Vi ska se över receptet och kommer att komplettera receptet framöver. Hälsningar Ulrika