Torsk- och kräftpanna med pepparrot och dill

Betyg 2.8 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Torsk- och kräftpanna med pepparrot och dill

Ett underbart recept på smakrik torsk- och kräftpanna med pepparrot och dill som du serverar med potatis och kokta grönsaker. Grytan gör du av bland annat torsk, kräftstjärtar, mjölk och pepparrot. Krämigt och delikat!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 49 2011

Torsk- och kräftpanna med pepparrot och dill

Ingredienser

4 portioner
400 g torskfilé
1 tsk salt att gnida in fisken med
ca 170 g kräftstjärtar i lake
ca 900 g fast potatis
2 morötter
200 g sugarsnap peas
3 msk smör eller margarin
3 msk vetemjöl
5 dl mjölk (gärna 3 %)
ca 1 1/2 msk riven pepparrot
3 msk hackad dill
1/2 citron i klyftor till servering
salt
peppar

Gör så här

00:01:00
00:05:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • 5/5 poöng

    Göran

  • Kockens tips att rimma torsken var toppen. Mkt god o lättlagad festvardagsrätt!

    Göran

Näringsvärde per portion

Energi2282 KJ / 546 kCal
Fett14.1 g
Kolhydrater73 g
Protein25.1 g

Testa liknande recept

  • Enkel fisk- och skaldjursgryta
    Betyg 3.5 av 5.39 personer har röstat
    Receptet har 11 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Stekt torsk med kräftröra och dill
    Betyg 4 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kräftskagentoast
    Betyg 2.6 av 5.102 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad