Torsk och blåmussla i kryddpeppar- och palsternacksbuljong

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Torsk och blåmussla i kryddpeppar- och palsternacksbuljong

Ett lyxigt recept med blåmusslor som du kokar i vitt vin och äter tillsammans med torsk, palsternacka och purjolök. Musslor är festligt och blir ljuvligt i denna gräddiga buljong med kryddpeppar och palsternacka.

Torsk och blåmussla i kryddpeppar- och palsternacksbuljong

Ingredienser

4 portioner
ca 1 kg  blåmusslor
1   grovhackad gul lök
2   vitlöksklyftor
1 msk  olja
3 dl  vitt vin
3   finhackade palsternackor
12   kryddpepparkorn
3 dl  vatten
1   fiskbuljongtärning
2 dl  vispgrädde
600 g  sej, hoki eller torskfilé i bitar
2 dl  tärnad palsternacka
1 dl  finstrimlad purjolök
salt och peppar
1 msk  smör

För alla

Läs noga ingredienserna på fiskbuljongtärningen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Moule marinière (Musslor i vitt vin)
Betyg 4 av 5.
161 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Musselpanna med thaismak
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade lökar med curry- och musseldipp
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torskchowder
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Risotto frutti de mare
Betyg 3.6 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Buljongkokt kycklingfilé med mos
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga