Torsk och blåmussla i kryddpeppar- och palsternacksbuljong

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Torsk och blåmussla i kryddpeppar- och palsternacksbuljong

Ett lyxigt recept med blåmusslor som du kokar i vitt vin och äter tillsammans med torsk, palsternacka och purjolök. Musslor är festligt och blir ljuvligt i denna gräddiga buljong med kryddpeppar och palsternacka.

Torsk och blåmussla i kryddpeppar- och palsternacksbuljong

Ingredienser

4 portioner
ca 1 kg blåmusslor
1 grovhackad gul lök
2 vitlöksklyftor
1 msk olja
3 dl vitt vin
3 finhackade palsternackor
12 kryddpepparkorn
3 dl vatten
1 fiskbuljongtärning
2 dl vispgrädde
600 g sej, hoki eller torskfilé i bitar
2 dl tärnad palsternacka
1 dl finstrimlad purjolök
salt
peppar
1 msk smör

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillade lökar med curry- och musseldipp
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Risotto frutti de mare
Betyg 3.6 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Musselsoppa med krusbär och körvel
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Clam chowder
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Klassiska vinkokta musslor
Betyg 4.1 av 5.
113 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Broccoli med musselemulsion
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga