Torsk med ugnsbakade tomater och kapris

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
1
Torsk med ugnsbakade tomater och kapris

Ett härligt recept på smakrik torsk med ugnsbakade tomater och kapris. Tomaterna kryddar du med bland annat vitlök och socker och tillagar i ugn precis som du gör med fisken. Servera gärna till fest.

Torsk med ugnsbakade tomater och kapris

Ingredienser

4 portioner
6   tomater
2 msk  olivolja
3   vitlöksklyftor
1 msk  socker
salt
svartpeppar
400 g  sej, hoki eller torskfilé
3 msk  olivolja
1 msk  dijonsenap
2 msk  kapris
1 dl  hackade, färska örter (t ex basilika, timjan, dill eller persilja)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Servera gärna prseead potatis till, det blir lite "matigare" då.

Agneta

2005-02-24

Testa liknande recept

Marinerad lammstek
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Festpiffade oliver
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Torskknyten med medelhavssmaker
Betyg 4.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Överbakad torsk med tomatkompott
Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Baconlindad torsk med potatis- och broccolimos
Betyg 3.5 av 5.
47 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Örtsalt
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga