Torsk med ugnsbakade tomater och kapris

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
1
Torsk med ugnsbakade tomater och kapris

Ett härligt recept på smakrik torsk med ugnsbakade tomater och kapris. Tomaterna kryddar du med bland annat vitlök och socker och tillagar i ugn precis som du gör med fisken. Servera gärna till fest.

Torsk med ugnsbakade tomater och kapris

Ingredienser

4 portioner
6 tomater
2 msk olivolja
3 vitlöksklyftor
1 msk socker
salt
svartpeppar
400 g sej, hoki eller torskfilé
3 msk olivolja
1 msk dijonsenap
2 msk kapris
1 dl hackade, färska örter (t ex basilika, timjan, dill eller persilja)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Servera gärna prseead potatis till, det blir lite "matigare" då.

Agneta

2005-02-24

Testa liknande recept

Marinerad lammstek
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Festpiffade oliver
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Stekt fisk med kokt potatis och curryremoulad
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torskknyten med medelhavssmaker
Betyg 4.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Baconlindad torsk med potatis- och broccolimos
Betyg 3.5 av 5.
47 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Örtvåffla med skink- och pepparrotsröra
Betyg 3.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 60 min att tillaga