Torsk med ugnsbakade tomater och kapris

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Torsk med ugnsbakade tomater och kapris

Ett härligt recept på smakrik torsk med ugnsbakade tomater och kapris. Tomaterna kryddar du med bland annat vitlök och socker och tillagar i ugn precis som du gör med fisken. Servera gärna till fest.

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
6 tomater
2 msk olivolja
3 vitlöksklyftor
1 msk socker
salt
svartpeppar
400 g sej, hoki eller torskfilé
3 msk olivolja
1 msk dijonsenap
2 msk kapris
1 dl hackade, färska örter (t ex basilika, timjan, dill eller persilja)

Gör så här

01:30:00
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Servera gärna prseead potatis till, det blir lite "matigare" då.

    Agneta

Testa liknande recept

  • Marinerad lammstek
    Betyg 3.7 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Festpiffade oliver
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Överbakad torsk med tomatkompott
    Betyg 3.9 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Torskknyten med medelhavssmaker
    Betyg 4.5 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad