Festpiffade oliver

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Festpiffade oliver

Olika sorters oliver är tacksamt att fylla ut en buffé med. Köp dem naturella och sätt din egen piff på dem med citron, vitlök och örter – fräscht, gott och vackert att se på.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2012

Festpiffade oliver

Ingredienser

10 portioner
5 dl stora blandade oliver
1 citron
2 vitlöksklyftor
1 msk torkade örter (t ex rosmarin, oregano, timjan)
1 dl olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Karinas marinerade oliver
Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Tapas med strömming, chili och örter
Betyg 1 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Antipasto Misto
Betyg 2.9 av 5.29 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Marinerade persikor
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad karré
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fruktsallad med stjärnlag
Betyg 2 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad