Torsk med thaismak

En härlig fiskrätt med orientaliska smaker. Koka upp en god thaisås av lök, vitlök, sweet chilisås, vitt vin och provencalekryddor och lägg sedan i bitar av torsk. Servera torsken och såsen tillsammans med ris eller potatis.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2005

Gör så här
00:05:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
14 stMycket konstig smakkombination med sweetchili, fiskbuljong och örtkrydda. Knappt ätbart trots att vi tog vispgrädde. Laga ej!
Johanna
I stället för vinet tog jag en en halv dl limesaft+ lika mkt vatten. Jag ville ha rätten lite krämigare så jag tog ut fisken och blandade i en msk majsmjöl. Det blev mycket bra. Det här kommer att bli en favorit som går på repris.
Mitra
Väldigt gott och kommer lagas flera gånger men det finns absolut ingen hetta i maträtten vilket jag fick intryck av från titel...
Veronica
För mycket lök för min smak!
Annika
Mycket gott.
Gerd
Superbra, alla som smakar vill ha mer. Bytte ut grädde mot kokosmjölk och vin mot äppelcidervinäger + vatten.
Jennie
Enkelt och lättlagat. Jag tycker torsk ofta blir lite smaklös men den här såsen gjorde susen. Kommer att bli en återkommande vardagsrätt hos oss.
Carola
Mmmmmmmm tyckte detta blev kanongott! Jag gjorde som Christina dock och avstod vinet till förmån för citron och vatten. Min 3-åring verkade uppskatta maten också. Kul!
Petra
Inte alls gott och håller med Gunnar att bilden inte stämmer!
Annelie
Jättegott! Men jag hoppade över vinet och tog 0,5dl citronsaft och 0,5dl vatten istället.
Christina