Torsk med couscous

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Torsk med couscous

En varm och fräsch couscoussallad som innehåller rödlök, morot och purjolök är ett roligare och mer annorlunda tillbehör till torsken. Såsen bidrar med intensiva smaker från ingefära och vitlök och gör rätten till en riktig fullträff.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1997

Torsk med couscous

Ingredienser

4 portioner
3 dl couscous
1 stor rödlök
1 stor morot
1/3 purjolök
20 sockerärtor
800 g torskfilé, sej eller hoki
1 - 2 msk olivolja

Sås

ca 20 g riven ingefära
2 vitlöksklyftor
1 msk honung
1 dl soja
2 dl hönsbuljong
ev majsstärkelse eller arrowrot

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Under 45 min att tillaga
Nordafrikansk couscouspanna med fisk
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torsk med syrlig pärlcouscous och körvelsmetana
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Äppel- och vitlöksfylld kyckling med myntacouscous
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Panerad torsk med pepparrotssås och spenat
Betyg 4.1 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Couscous från Västkusten
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga