Äppel- och vitlöksfylld kyckling med myntacouscous
![Äppel- och vitlöksfylld kyckling med myntacouscous](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13550/cf_259/appel-_och_vitloksfylld_kyckling_med_myntacouscous.jpg)
En lyxig, exotisk och annorlunda kycklingrätt med smak av härlig mynta, äpple och vitlök. Fyll kycklingen med äpplen och vitlök och servera tillsammans med krämig couscous med smak av mynta. Fantastiskt gott!
![Äppel- och vitlöksfylld kyckling med myntacouscous](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13550/cf_259/appel-_och_vitloksfylld_kyckling_med_myntacouscous.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 äpplen
3 vitlöksklyftor
1 kyckling (à ca 1.3 kg)
1 msk olja
1 msk soja
1/2 tsk kanel
1/2 tsk gurkmeja
1/2 tsk koriander
1 tsk salt
2 dl hönsbuljong (fond eller tärning plus vatten)
1 msk maizenaredning (för mörka såser)
Myntacouscous
6 dl vatten
1/2 tsk salt
3 dl couscous
1 msk finhackad mynta
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer