Äppel- och vitlöksfylld kyckling med myntacouscous

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Äppel- och vitlöksfylld kyckling med myntacouscous

En lyxig, exotisk och annorlunda kycklingrätt med smak av härlig mynta, äpple och vitlök. Fyll kycklingen med äpplen och vitlök och servera tillsammans med krämig couscous med smak av mynta. Fantastiskt gott!

Äppel- och vitlöksfylld kyckling med myntacouscous

Ingredienser

4 portioner
2   äpplen
3   vitlöksklyftor
1   kyckling (à ca 1.3 kg)
1 msk  olja
1 msk  soja
1/2 tsk  kanel
1/2 tsk  gurkmeja
1/2 tsk  koriander
1 tsk  salt
2 dl  hönsbuljong (fond eller tärning plus vatten)
1 msk  maizenaredning (för mörka såser)

Myntacouscous

6 dl  vatten
1/2 tsk  salt
3 dl  couscous
1 msk  finhackad mynta

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kyckling med indisk smak
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad merguez med apelsincouscous
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Kycklingfilé med couscoussallad
Betyg 3.5 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklingcurry med tillbehör
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Yoghurtmarinerade karréspett med gul couscous
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga