Äppel- och vitlöksfylld kyckling med myntacouscous

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Äppel- och vitlöksfylld kyckling med myntacouscous

En lyxig, exotisk och annorlunda kycklingrätt med smak av härlig mynta, äpple och vitlök. Fyll kycklingen med äpplen och vitlök och servera tillsammans med krämig couscous med smak av mynta. Fantastiskt gott!

Äppel- och vitlöksfylld kyckling med myntacouscous

Ingredienser

4 portioner
2 äpplen
3 vitlöksklyftor
1 kyckling (à ca 1.3 kg)
1 msk olja
1 msk soja
1/2 tsk kanel
1/2 tsk gurkmeja
1/2 tsk koriander
1 tsk salt
2 dl hönsbuljong (fond eller tärning plus vatten)
1 msk maizenaredning (för mörka såser)

Myntacouscous

6 dl vatten
1/2 tsk salt
3 dl couscous
1 msk finhackad mynta

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillad merguez med apelsincouscous
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklingfilé med couscoussallad
Betyg 3.5 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kyckling med indisk smak
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kebabspett med myntadoftande aubergine
Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Couscous med kyckling och salami
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga