Kycklingfiléer i kokossås med couscous och frästa grönsaker
Ett fantastiskt smarrigt kycklingrecept med orientaliska smaker. Kokossåsen med lime, vitlök och chili är gudomlig. Kokoskycklingen serveras med couscous och frästa grönsaker.
Ingredienser
4 portioner
3 vitlöksklyftor
1 röd chili
1 msk olja
4 kycklingfiléer
1 tsk salt
1 burk kokosmjölk (à 400 g)
1 lime
färsk koriander
Couscous
3 dl hönsbuljong (tärning + vatten)
3 dl couscous
Frästa grönsaker
1 purjolök
1 röd paprika
1 msk olja
1 1/2 dl majs
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Så himla gott!! Gick hem för barnen också
Madeleine
2020-02-03T
Jan
2013-08-01Verkligen gott! Går snabbt att laga och smakar ljuvligt. Tillsatte lite garam masala, paprikapulver och kokosflingor i såsen med gott resultat!
Bryn
2012-01-31