Couscous från Västkusten

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
2
Couscous från Västkusten

Couscous från Västkusten är en spännande och innovativ rätt med härliga, delikata och tilltalande ingredienser, bland annat musslor, makrill, paprika, bambuskott och självklart couscous. Rätten tar max 30 minuter att tillaga och är en trevlig middag!

Couscous från Västkusten

Ingredienser

4 portioner
3 dl  fiskbuljong
3 dl  couscous
1   purjolök
1   röd paprika
1   burk bambuskott (à 227 g)
1 msk  olja
1 tsk  curry
1 tsk  timjan
1 tsk  salt
1 krm  kajennpeppar
1   burk musslor i vatten (à 250 g)
2   burkar makrillfilé (à 125 g)

Till servering

gräddfil eller matlagningsyoghurt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Gott! Perfekt campingmat.

Göran

2010-10-26

Jättegott med sweet chili-sås till! Receptet räcker dock knappt till 4 hungriga personer.

Maria

2009-08-10

Testa liknande recept

Tunnbröd med makrill och gurka
Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Gravad makrill
Betyg 2.8 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rökt makrill med dilldressing
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillad makrill med rostad grekisk sallad
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Sparrissoppa med musslor och roquefort
Betyg 1.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga