Couscous från Västkusten
Couscous från Västkusten är en spännande och innovativ rätt med härliga, delikata och tilltalande ingredienser, bland annat musslor, makrill, paprika, bambuskott och självklart couscous. Rätten tar max 30 minuter att tillaga och är en trevlig middag!
Ingredienser
4 portioner
3 dl fiskbuljong
3 dl couscous
1 purjolök
1 röd paprika
1 burk bambuskott (à 227 g)
1 msk olja
1 tsk curry
1 tsk timjan
1 tsk salt
1 krm kajennpeppar
1 burk musslor i vatten (à 250 g)
2 burkar makrillfilé (à 125 g)
Till servering
gräddfil eller matlagningsyoghurt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gott! Perfekt campingmat.
Göran
2010-10-26Jättegott med sweet chili-sås till! Receptet räcker dock knappt till 4 hungriga personer.
Maria
2009-08-10