Tonfisksallad med äpple
Tonfisksallad med äpple är lätt att förbereda och lika lätt att äta upp. Blanda äpple och tonfisk med en sås av majonnäs, gräddfil och curry. Garnera med hårdkokta ägg och salladsblad. Enkelt, gott och prisvärt.
Ingredienser
4 portioner
2 burkar tonfisk i olja eller vatten (à 200 g)
2 äpple
pressad saft av 1/2 citron
Garnering
2 hårdkokta ägg
sallatsblad
Salladssås
1 dl majonnäs
3/4 dl gräddfil
1/2 - 3/4 tsk curry eller senapspulver
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Fick en härlig smak med äpplena
Petter
2024-11-20Jättegod och saftig fisk- och äpplesmak. Blandade med matvete. Det blev bra ! Min man gillade det också! Kommer göra detta med äpple igen !
Karin
2023-01-12