Halstrad tonfisk med salsa romesco
Halstrad tonfisk med salsa romesco är ett inbjudande och färggrant recept som bjuder upp till smakfest! Grilla eller stek tonfisken och servera tillsammans med den smakrika paprikasåsen, ugnsrostade potatishalvor, tomater samt grönskande mâchesallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 38 2014
Ingredienser
4 portioner
2 förp fryst vit tonfisk (à 280 g)
salt
peppar
Potatis
900 g potatis
2 tsk olja
400 g tomater
Romesco
680 g grillad paprika
1 röd peppar
1 vitlöksklyfta
1/2 dl solrosfrö
3 msk olivolja
2 msk rödvinsvinäger
1 skiva baguette
65 g mâchesallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2636 KJ / 631 kCal
Fett26.6 g
Kolhydrater53.1 g
Protein41.3 g
Kommentarer