Halstrad tonfisk med salsa romesco

Betyg 2.9 av 5.
11 personer har röstat
0
Halstrad tonfisk med salsa romesco

Halstrad tonfisk med salsa romesco är ett inbjudande och färggrant recept som bjuder upp till smakfest! Grilla eller stek tonfisken och servera tillsammans med den smakrika paprikasåsen, ugnsrostade potatishalvor, tomater samt grönskande mâchesallad.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 38 2014

Halstrad tonfisk med salsa romesco

Ingredienser

4 portioner
2   förp fryst vit tonfisk (à 280 g)
salt och peppar

Potatis

900 g  potatis
2 tsk  olja
400 g  tomater

Romesco

680 g  grillad paprika
1   röd peppar
1   vitlöksklyfta
1/2 dl  solrosfrö
3 msk  olivolja
2 msk  rödvinsvinäger
1   skiva baguette
65 g  mâchesallad

För alla

Rätten är fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2636 KJ / 631 kCal
Fett26.6 g
Kolhydrater53.1 g
Protein41.3 g

Testa liknande recept

Tortilla med tonfisk och potatis
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vit tonfisk med tapenadepotatissallad
Betyg 3 av 5.
26 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad tonfisk
Betyg 3.4 av 5.
27 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tonfiskpasta med kapris & ägg
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tonfisk med potatis i senapsdressing med vaxbönor
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Halstrad tonfisk med tapenadepotatis och tomat
Betyg 3.3 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga