Halstrad tonfisk med salsa romesco

11
0
Halstrad tonfisk med salsa romesco

Halstrad tonfisk med salsa romesco är ett inbjudande och färggrant recept som bjuder upp till smakfest! Grilla eller stek tonfisken och servera tillsammans med den smakrika paprikasåsen, ugnsrostade potatishalvor, tomater samt grönskande mâchesallad.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 38 2014

Halstrad tonfisk med salsa romesco

Ingredienser

4 portioner
2 förp fryst vit tonfisk (à 280 g)
salt och peppar

Potatis

900 g potatis
2 tsk olja
400 g tomater

Romesco

680 g grillad paprika
1 röd peppar
1 vitlöksklyfta
1/2 dl solrosfrö
3 msk olivolja
2 msk rödvinsvinäger
1 skiva baguette
65 g mâchesallad

För alla

Rätten är fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2636 KJ / 631 kCal
Fett 266 g
Kolhydrater 531 g
Protein 413 g
Läs mer om näringsvärden