Tonfiskpasta med kapris & ägg

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Tonfiskpasta med kapris & ägg

En läcker och smakfull tonfiskpasta med kapris och ägg är en utmärkt lunch- eller bufférätt. Serverar du pastan med krispiga baguetter blir rätten komplett!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2003

Tonfiskpasta med kapris & ägg

Ingredienser

4 portioner
3 ägg
300 g tagliatelle
1 ask körsbärstomater (à 250 g)
1 burk grillad paprika (à 290 g)
2 burkar tonfisk (à 200 g)
1 kruka persilja
2 msk kapris
3 msk olja från paprikan
3 msk färskpressad citronjuice
olivolja till stekning
1/2 tsk salt
2 krm nymalen svartpeppar
frasig baguette

Gör så här

00:06:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Lättlagat, nyttigt och lite annorlunda smakkombination än jag är van vid. Bytte ut olivoljan mot arganolja som känns mer nordafrikanskt än olivolja. Tog torkad persilja istället för färsk och spagetti istället för tagliatellle.

    Susanna

Testa liknande recept

  • Tonfiskröra
    Betyg 2.2 av 5.185 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Halstrad tonfisk med salsa romesco
    Betyg 2.9 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pasta pronto med tonfisk
    Betyg 3.1 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad