Tacokryddad kycklinglasagne

Bjud på en ny variant av lasagne med denna tacokryddade kycklingvariant. Du kan göra din krämiga kycklingragu en dag i förväg och sedan värma upp före den varvas med lasagneplattorna. Ät den nygräddade lasagnen med en vinägrettoppad sallad.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2009

Ingredienser
4 portioner
500 g kycklingkött (lår- eller bröstfilé)
2 gula lökar
1 broccoli (à 250 g)
1 röd paprika (à 200 g)
2 påsar taco kryddmix (à 28 g)
1 1/2 dl vatten
2 dl lätt crème fraiche
200 g färskost
2 dl mjölk
9 lasagneplattor
1 dl riven gratängost
olja
Till servering
grönsallad med vinägrett
Gör så här
00:05:00
00:30:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
11 stSka det vara färska lasagne-plattor?
Maria
Hej Maria! Vi hade inte färska plattor när vi gjorde dessa, utan torkade. Men prova gärna med färska om det är det du har hemma, men tänk på tiden i ugnen. Lycka till! Hälsningar Michelle
ICA-köket
Supergott! Jag hade i lite mer paprika än anvisad, la till en tacosåsburk istället för vatten och bytte ut broccoli mot zucchini samt la jag till nachochips med osten på översta lagret för att få en ännu mera tacokänsla!
Joe
Hej Joe! Vad kul att du tyckte om lasagnen och tack för dina tips! Hälsningar Elina
ICA-köket
Så mycket kyckling och så mycket grönsaker kan man inte steka på en gång: det blir kokt. Man måste steka i omgångar.
Cecilia
Mmmmmmm... Använt på 2 olika sällskap! Oooonödigt gott!!!
Mika
Hej! Ja det kan man - men värm den innan den varvas med lasagneplattorna.
Ica-köket
Mkt gott! Jag undrar om man kan förbereda och göra kycklingragun dagen innan, funkar det eller blir det dåligt?
Sandra
En riktig god lasagne! Och den känns fräsch med inslag av lite grönsaker. En favorit som definitivt kommer att göras fler gånger!
Henrik
Lagade den igår och det var "den bästa lasagne jag någonsin ätit" enligt sambon. Och då är han ändå tveksamt inställd till kyckling! Jag glömde mjölken men det var nog bra för mer vätska hade inte fått plats i min form och det blev alldeles lagom krämigt ändå.
Karolina
Kanon! Ungarna älskade det! Nu har även svärmor och min syster testat det och de är jättenöjda.
Katarina
Håller med ! Supergott o kommer att bli en stor favorit både till vardag o fest !
Pia