Bjud på en ny variant av lasagne med denna tacokryddade kycklingvariant. Du kan göra din krämiga kycklingragu en dag i förväg och sedan värma upp före den varvas med lasagneplattorna. Ät den nygräddade lasagnen med en vinägrettoppad sallad.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2009
Gör äggfri: använd äggfria lassangeplattor.
Gör glutenfri: använd glutenfria lassangeplattor.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk och crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), byt till mjölkproteinfri ost, byt till ris-, soja- eller havrebaserad mjölkersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Maria
2022-01-20Ska det vara färska lasagne-plattor?
Redaktionen ICAse
2022-01-21Hej Maria! Vi hade inte färska plattor när vi gjorde dessa, utan torkade. Men prova gärna med färska om det är det du har hemma, men tänk på tiden i ugnen. Lycka till! Hälsningar Michelle
Joe
2020-06-29Supergott! Jag hade i lite mer paprika än anvisad, la till en tacosåsburk istället för vatten och bytte ut broccoli mot zucchini samt la jag till nachochips med osten på översta lagret för att få en ännu mera tacokänsla!
Redaktionen ICAse
2020-06-29Hej Joe! Vad kul att du tyckte om lasagnen och tack för dina tips! Hälsningar Elina
Cecilia
2018-09-28Så mycket kyckling och så mycket grönsaker kan man inte steka på en gång: det blir kokt. Man måste steka i omgångar.