Tomatsoppa med ris, feta och basilika är en rik soppa som funkar bra som huvudrätt till hela familjen. Toppa den röda soppan med strimlad, grön basilika och servera med ett gott lantbröd.
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2011
Fri från gluten.
Gör laktosfri: kontrollera innehållet i fonden, använd laktosfri salladsost eller annan ost lagrad mer än 3 mån.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i fonden, ersätt fetaost med tofu.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i fonden.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mariella
2022-08-02Jättegod! Använde finkrossade tomater och bytte ut riset mot risoni.
Anders
2020-03-10Jättegod Hade hela tomater i Tillsatte även lite purjolök mixade halva soppan med de hela tomaterna. Till ris hade jag risottoris som jag förbokade
Charlotte
2020-03-03Tyckte soppan var väldigt god! Tog krossade tomater istället för hela, för-kokade riset (hade vara långtids ris) och sen mixade jag soppan på slutet med allt i. Gillar när soppan är slät! Passar jättebra att värma!