Tomatsoppa med pasta och ostkräm
Enkel, lätt och värmande tomatsoppa med ärter och pasta. Toppa din mumsiga soppa med en klick ostkräm och servera gärna med färskt bröd redo att doppa!
Ingredienser
4 portioner
2 förpackningar färdig, kyld tomatsoppa (à 5 dl)
3 dl snabbmakaroner
3 dl djupfrysta ärtor
1 1/2 dl kvarg (10% fett)
1 dl riven lagrad ost (max 17%)
För alla
Tål du inte mjölk eller laktos koka egen tomatsoppa med passerade tomater, hackad gul- och vitlök samt solhavre. Toppa med riven sojabaserad ost.
Kontrollera innehållet i soppan om du inte tål gluten och ersätt snabbmakaronerna med glutenfri pasta.
Gör så här
Tips
Smaksätt gärna soppan med hackad färsk basilika.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2553 KJ / 610 kCal
Fett12.4 g
Kommentarer