Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Tomatsoppa med pasta och bacon

Det här receptet på tomatsoppa med pasta och bacon är en njutbar, mättande och len soppa som du tillagar på max en halvtimme - med andra ord en utmärkt vardagsmiddag. Allt du behöver är tomatfond, buljong, risoni, bacon och crème fraiche.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka upp tomatfond med grönsaksbuljong.
  2. Lägg i risonin, koka ca 11 minuter. Tillsätt crème fraiche och koka upp.
  3. Stek bacontärningarna knapriga.
  4. Servera soppan med bacontärningar.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Gör glutenfri: byt ut risonin mot kokt ris som värms upp i soppan.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör äggfri: byt ut risonin mot kokt ris som värms upp i soppan.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 4
  • 700 g tomatfond
  • 3 dl grönsaksbuljong
  • 1 dl risoni (pasta)
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 pkt tärnad bacon (à 140 g)
Lägg till i inköpslistan