Tomatbakad fisk med kapris och oliver

Betyg 4.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tomatbakad fisk med kapris och oliver

Liva upp det frysta fiskblocket genom att först rimma det så blir resultatet saftigt med perfekt sälta. Tillaga sedan under ett tomattäcke med smak av kapris och oliver. Lyxigt till vardags!

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2012

Tomatbakad fisk med kapris och oliver

Ingredienser

4 portioner
1 paket fryst fisk (t ex hoki eller sej, à 400 g)
2 msk salt
2 tsk socker
1 l vatten
olivolja

Tomatsås

2 vitlöksklyftor
1/2 tsk chiliflakes (red hot chili pepper)
2 msk olja
1 dl urkärnade kalamataoliver
3 msk kapris
1 burk körsbärstomater (400 g)
hackad persilja

Gör så här

06:00:00
00:02:00
00:10:00
00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Spaghetti alla puttanesca
Betyg 4.5 av 5.295 personer har röstat
Receptet har 25 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hoki med tomater och nötströssel
Betyg 4 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fiskgratäng med brödtäcke
Betyg 2.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 18 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pasta pronto med tonfisk
Betyg 3.1 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Torskknyten med medelhavssmaker
Betyg 4.5 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Helgrillad fisk
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad