Tomatbakad fisk med kapris och oliver

Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
0
Tomatbakad fisk med kapris och oliver

Liva upp det frysta fiskblocket genom att först rimma det så blir resultatet saftigt med perfekt sälta. Tillaga sedan under ett tomattäcke med smak av kapris och oliver. Lyxigt till vardags!

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2012

Tomatbakad fisk med kapris och oliver

Ingredienser

4 portioner
1   paket fryst fisk (t ex hoki eller sej, à 400 g)
2 msk  salt
2 tsk  socker
1 l  vatten
olivolja

Tomatsås

2   vitlöksklyftor
1/2 tsk  chiliflakes (red hot chili pepper)
2 msk  olja
1 dl  urkärnade kalamataoliver
3 msk  kapris
1   burk körsbärstomater (400 g)
hackad persilja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Spaghetti alla puttanesca
Betyg 4.5 av 5.
263 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hoki med tomater och nötströssel
Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskgratäng med brödtäcke
Betyg 2.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pasta pronto med tonfisk
Betyg 3.1 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torskknyten med medelhavssmaker
Betyg 4.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hovmästarfisk med färskpotatis och babyspenat
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga