Tomatbakad fisk med kapris och oliver
![Tomatbakad fisk med kapris och oliver](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63150/cf_259/tomatbakad_fisk_med_kapris_och_oliver.jpg)
Liva upp det frysta fiskblocket genom att först rimma det så blir resultatet saftigt med perfekt sälta. Tillaga sedan under ett tomattäcke med smak av kapris och oliver. Lyxigt till vardags!
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2012
![Tomatbakad fisk med kapris och oliver](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63150/cf_259/tomatbakad_fisk_med_kapris_och_oliver.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 paket fryst fisk (t ex hoki eller sej, à 400 g)
2 msk salt
2 tsk socker
1 l vatten
olivolja
Tomatsås
2 vitlöksklyftor
1/2 tsk chiliflakes (red hot chili pepper)
2 msk olja
1 dl urkärnade kalamataoliver
3 msk kapris
1 burk körsbärstomater (400 g)
hackad persilja
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer