Tomatbakad fisk med kapris och oliver

Betyg 4.4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tomatbakad fisk med kapris och oliver

Liva upp det frysta fiskblocket genom att först rimma det så blir resultatet saftigt med perfekt sälta. Tillaga sedan under ett tomattäcke med smak av kapris och oliver. Lyxigt till vardags!

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2012

Tomatbakad fisk med kapris och oliver

Ingredienser

4 portioner
1 paket fryst fisk (t ex hoki eller sej, à 400 g)
2 msk salt
2 tsk socker
1 l vatten
olivolja

Tomatsås

2 vitlöksklyftor
1/2 tsk chiliflakes (red hot chili pepper)
2 msk olja
1 dl urkärnade kalamataoliver
3 msk kapris
1 burk körsbärstomater (400 g)
hackad persilja

Gör så här

06:00:00
00:02:00
00:10:00
00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Spaghetti med råriven tomatsås alla vesuviana
    Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fiskgratäng med brödtäcke
    Betyg 2.3 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 16 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hoki med tomater och nötströssel
    Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Torskknyten med medelhavssmaker
    Betyg 4.5 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Helgrillad fisk
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad