Tomat- och ruccolasallad med persiljedressing

Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tomat- och ruccolasallad med persiljedressing

Somrigt läcker tomat- och ruccolasallad som passar utmärkt som förrätt till en mastigare huvudrätt under vinterhalvåret eller som huvudrätt tillsammans med bröd under de varma månaderna. Servera med en uppfriskande persiljedressing och pinjenötter.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2011

Tomat- och ruccolasallad med persiljedressing

Ingredienser

4 portioner
500 g körsbärstomater
1/2 dl pinjenötter
1 liten rödlök
1 påse rucola (à 65 g)

Dressing

1 kruka persilja
3/4 dl olivolja
1 liten vitlöksklyfta
2 tsk färskpressad citronjuice
1 krm salt
1/2 krm svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ugnsbakade rödbetor med rucolaolja
Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tomatsallad med ruccola
Betyg 5 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bönsallad med pinjenötter
Betyg 4.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Libapizza med parmaskinka och ruccola
Betyg 4.3 av 5.45 personer har röstat
Receptet har 11 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Broccolisallad med tomater och rostade pinjenötter
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Modern klassiker - Baguette med chèvre och honung
Betyg 4.5 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad