Tomat- och mozzarellagratinerad kassler
Mästerlig kassler gratinerad under ett festligt täcke av tomater, mozzarella, fransk senap och färsk basilika. Serveras tillsammans med grovt bröd och Jacobs vitkålssallad.
Ingredienser
4 portioner
Jacobs vitkålssallad (se länk under steg 2)
500 g kassler
1 - 2 msk fransk senap
1 kruka färsk basilika
4 tomater
2 pkt mozzarella (à 125 g)
salt
peppar
grovt bröd att servera till
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2200 KJ / 528 kCal
Fett28.1 g
Kommentarer
jättegott o lätt att laga
Isabelle
2006-08-13God och lättlagad. Vi använde också lite soltorkade tomater.
Agneta
2005-08-29Mycket gott. På en del kasslerskivor lade vi soltorkade tomater iställer för vanliga vilket också var gott. Serverade med persiljekryddad bulgur istället för vitkålssallad. Detta gör vi fler gånger.
Marie
2004-07-26