Tomat- och kaprispasta

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tomat- och kaprispasta

Du får en fräsch och mättande pasta genom att blanda finhackade, härliga tomater med ansjovis och olivolja. Tillsätt sedan hackad kapris och blanda ut såsen med en rolig pastasort. En rätt som är ganska enkel men oerhört god.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 1997

Tomat- och kaprispasta

Ingredienser

4 portioner
1 kg solmogna tomater
3 - 4 ansjovisfiléer eller sardellfiléer
2 msk olivolja
salt
peppar
2 msk kapris
valfri pasta

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Bakade potatishalvor med ansjovis
Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Solöga
Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Janssons frestelse, allergianpassad
Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tapenademarinerad sparris
Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tapenadesnittar
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Evas lök- och ansjovispaj
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad