Tomat- och kaprispasta

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Tomat- och kaprispasta

Du får en fräsch och mättande pasta genom att blanda finhackade, härliga tomater med ansjovis och olivolja. Tillsätt sedan hackad kapris och blanda ut såsen med en rolig pastasort. En rätt som är ganska enkel men oerhört god.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 1997

Tomat- och kaprispasta

Ingredienser

4 portioner
1 kg  solmogna tomater
3 - 4   ansjovisfiléer eller sardellfiléer
2 msk  olivolja
salt och peppar
2 msk  kapris
valfri pasta

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pasta pronto med tonfisk
Betyg 3.1 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torsk- och pastapanna
Betyg 3.1 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fylld pasta med kronärtskocka och spenat
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Italiensk penne med tomat-och olivsås
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Solöga
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pastasallad med tonfisk och kronärtskocksdressing
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga