Pasta alla Pescatora
Pasta alla Pescatora är en härlig pastarätt med lax, sej eller valfri fisk. Servera pastan med fiskfilé, räkor, vitlök, tomat, bläckfisk, kapris och persilja.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010
Ingredienser
6 portioner
600 - 800 g fiskfilé t ex lax eller sej
1 påse frysta tinade räkor med skal (à 500 g)
5 vitlöksklyftor
3 msk olivolja
600 - 800 g pasta t ex penne eller fusili
600 g kvisttomater
200 g rensad bläckfisk eller calamari
2 msk kapris
1 dl hackad persilja
1 tsk salt
1 krm peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Vad gör ,an med fisken och kaprisen?
Inger
2018-09-28Hej Inger! Nu har vi försökt förtydliga i receptet så önskar dig lycka till! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2018-10-02