Pasta alla Pescatora

6
1
Pasta alla Pescatora

Pasta alla Pescatora är en härlig pastarätt med lax, sej eller valfri fisk. Servera pastan med fiskfilé, räkor, vitlök, tomat, bläckfisk, kapris och persilja.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010

Pasta alla Pescatora

Ingredienser

6 portioner
600 - 800 g fiskfilé t ex lax eller sej
1 påse frysta tinade räkor med skal (à 500 g)
5 vitlöksklyftor
3 msk olivolja
600 - 800 g pasta t ex penne eller fusili
600 g kvisttomater
200 g rensad bläckfisk eller calamari
2 msk kapris
1 dl hackad persilja
1 tsk salt
1 krm peppar

För alla

Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri specialpasta.
Gör äggfri: använd äggfri pasta.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentar

Inger

2018-09-28

Vad gör ,an med fisken och kaprisen?

Redaktionen ICAse

2018-10-02

Hej Inger! Nu har vi försökt förtydliga i receptet så önskar dig lycka till! Hälsningar Michelle