Pasta alla Pescatora

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
1
Pasta alla Pescatora

Pasta alla Pescatora är en härlig pastarätt med lax, sej eller valfri fisk. Servera pastan med fiskfilé, räkor, vitlök, tomat, bläckfisk, kapris och persilja.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010

Pasta alla Pescatora

Ingredienser

6 portioner
600 - 800 g  fiskfilé t ex lax eller sej
1   påse frysta tinade räkor med skal (à 500 g)
5   vitlöksklyftor
3 msk  olivolja
600 - 800 g  pasta t ex penne eller fusili
600 g  kvisttomater
200 g  rensad bläckfisk eller calamari
2 msk  kapris
1 dl  hackad persilja
1 tsk  salt
1 krm  peppar

För alla

Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri specialpasta.
Gör äggfri: använd äggfri pasta.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat

Kommentar

Vad gör ,an med fisken och kaprisen?

Inger

2018-09-28

Hej Inger! Nu har vi försökt förtydliga i receptet så önskar dig lycka till! Hälsningar Michelle

Redaktionen

2018-10-02

Testa liknande recept

Bläckfisk med salladslök
Betyg 2.4 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skaldjurspaella i långpanna
Betyg 3.4 av 5.
37 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Friterad bläckfisk med limesås
Betyg 2.9 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Svart paellaris
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Friterade lök- och bläckfiskringar med häftig sås
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga