Husfrusill
Husfrusill är ett gott tillbehör till kokt potatis, knäckebröd och lagrad ost. Blandningen av matjessill, pickles, chilisås och crème fraiche läggs i en skål, strös över med dill och placeras på buffébordet.
Ingredienser
6 bufféportioner
1 förp matjessill (à 570 g)
1 dl pickles
2 dl crème fraiche
1/2 dl majonnäs
3 msk chilisås
1 kruka dill
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bufféportion
Energi2116 KJ / 506 kCal
Kommentarer
Stämmer det att det ska vara 4-5 burkar =570 g matjessill till detta recept?
Katarina
2023-12-20Hej Katarina! Nej det stämmer ju inte alls. Receptet är nu uppdaterat. Det ska vara 1 förp matjesill (570 g) avrunnen sill ca 300 g. Stort tack för din fråga så att vi fick en möjlighet att uppdater receptet. Vänliga hälsningar Harriet
Redaktionen
2024-01-04Hur länge håller den i kylskåp??
Susanne
2022-06-19Hej Susanne! Ursäkta sent svar. Den håller i ca 2-3 dagar i kylen. Titta, lukta och smaka är bästa sättet att avgöra hållbarheten. Hoppas att du gillar sillen! Hälsningar Elina
Redaktionen
2022-07-21Jättegod!
Pernilla
2020-12-22