Smörrebröd på ankarstock, senap, ägg och matjessill

1
1
Smörrebröd på ankarstock, senap, ägg och matjessill

Klassiskt smörrebröd med vår älskade matjessill. Sill, ägg, lök och crème fraiche gör sig utmärkt på ankarstocken med dess mjuka, lite syrliga smak. Det går förstås även bra med ett annat gott och nyttigt rågbröd.

Skriv ut
Smörrebröd på ankarstock, senap, ägg och matjessill

Ingredienser

8 portioner
2
burkar matjessill (à 200 g)
4
ägg
1
kruka dill
2 dl
crème fraiche
1 msk
dijonsenap
-
salt och svartpeppar
1/2
rödlök
4
skivor ankarstock eller kavring

För alla

Kontrollera innehållet i brödet.
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt grovt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot mjölkproteinfritt erstättningsalternativ.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentar

Marita

2017-04-10

Ska pröva det inget avancerat men gott