Ett smakrikt recept på vegetarisk tofu stir-fry. Du marinerar tofu med soja, ingefära och honung och wokar grönsaker som broccoli, vitkål och jalapeño. Med groddar blir rätten ännu nyttigare. Servera med ris, gärna jasminris.
Ingredienser
2 portioner
1 dl japansk soja
1/2 tsk färsk, riven ingefära
2 msk honung
200 g fast tofu
2 blad vitkål
1/2 jalapeño , chilipeppar
1/2 broccolihuvud (à 250 g)
1 msk sesamolja eller annan sort
50 g böngroddar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 3 av 5.
44 personer har röstat
1 st
Kommentar
God enkel marinad till tofun. Lade till jordnötter för att få lite mer krisp. Gillades även av två tonåringar.
Kommentar
God enkel marinad till tofun. Lade till jordnötter för att få lite mer krisp. Gillades även av två tonåringar.
Cecilia
2019-08-17