Osttallrik med fikon- och glöggmarmelad
Det sägs att ost fulländar en god middag. Och visst är det säkert så. Men ingen riktig ostupplevelse utan en fantastiskt god marmelad! Denna ljuvliga marmelad på fikon och glögg är lika god i smaken som enkel att laga till.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2012
Ingredienser
4 portioner
75 g torkade fikon
2 dl röd vinglögg
Till servering
ostar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Går det lika bra med saftglögg?
Jonna
2018-11-21Hej Jonna! Mycket möjligt, men inte vi har provat. Kanske att det blir något sötare med saften. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2018-11-22Jag hällde av en kopp med glögg innan jag mixade och det är jag nöjd med annars hade det nog mer blivit soppa, men väldigt god blev den, men hur långe håller sig denna glasburk i kylen?
Stephanie
2016-12-07