Toast med burrata, apelsin och pistage

Betyg 4.4 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Toast med burrata, apelsin och pistage

En lyxig och lättfixad förrätt gör du genom att servera rostat surdegsbröd toppat med krämig burrata, saftig apelsin, honung, pistage och frisk mynta. Elegant och enkelt på samma gång!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2020

Toast med burrata, apelsin och pistage

Ingredienser

4 portioner
4 skivor surdegsbröd
2 apelsiner
2 förp burrata (à 275 g)
4 msk hackade pistagenötter
2 msk strimlad mynta
flingsalt
flytande honung

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

8 st
  • Superenkelt och supergott!

    Milka

  • Gott och vackert!

    Bo arne

  • Någon som har ett vintips till detta?

    Åsa

    Hej Åsa! Fråga gärna personalen på Systembolaget, de är bra på dryckestips till mat. 😊 Hälsingar Elina

    ICA-köket

  • Förvånansvärt trevlig smakkombination men lite kletigt att göra. Tack Pawel för tipset om balsamico creme 👌🏻

    Cecilia

  • Fantastiskt ! Labba gärna med balsamico creme ...

    Pawel

  • Supergott! Fräscht och en underbar kombo av många smaker!

    Magnus

  • Caroline får köpa glasögon, det verkar som att hon förväxlar apelsinen för löjrom! 😁

    Zoltan

  • Kanske inte rättvist att sätt bara en stjärna, men bilden stämmer inte med receptet. Var är löjromen? Ingår inte den i receptet?

    Caroline

Testa liknande recept

  • Trofie med pistagepesto och burrata
    Betyg 5 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Burrata med fikon och pistage
    Betyg 4.5 av 5.37 personer har röstat
    Receptet har 12 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pinsa med burrata, pistage och citron
    Betyg 4.6 av 5.71 personer har röstat
    Receptet har 17 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad