Toast med burrata, apelsin och pistage

En lyxig och lättfixad förrätt gör du genom att servera rostat surdegsbröd toppat med krämig burrata, saftig apelsin, honung, pistage och frisk mynta. Elegant och enkelt på samma gång!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2020

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
8 stSuperenkelt och supergott!
Milka
Gott och vackert!
Bo arne
Någon som har ett vintips till detta?
Åsa
Hej Åsa! Fråga gärna personalen på Systembolaget, de är bra på dryckestips till mat. 😊 Hälsingar Elina
ICA-köket
Förvånansvärt trevlig smakkombination men lite kletigt att göra. Tack Pawel för tipset om balsamico creme 👌🏻
Cecilia
Fantastiskt ! Labba gärna med balsamico creme ...
Pawel
Supergott! Fräscht och en underbar kombo av många smaker!
Magnus
Caroline får köpa glasögon, det verkar som att hon förväxlar apelsinen för löjrom! 😁
Zoltan
Kanske inte rättvist att sätt bara en stjärna, men bilden stämmer inte med receptet. Var är löjromen? Ingår inte den i receptet?
Caroline