Tiramisu med bär

Betyg 2.8 av 5.
18 personer har röstat
0
Tiramisu med bär

Härligt krämig är denna klassiska, italienska, mascarponebaserade dessert. Tiramisu med bär får en uppfräschning tillsammans med hallon och björnbär. Smaksatt med kaffe, hallonsylt och marsalavin går det knappt att misslyckas med denna godbit.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2011

Tiramisu med bär

Ingredienser

4 portioner
2   ägg
2 msk  florsocker
250 g  mascarpone
1 3/4 dl  hallonsylt
rivet skal av 1   citron
3/4 dl  kallt espressokaffe eller starkt bryggkaffe
3/4 dl  marsalavin eller amaretto
8   savoiardikex

Garnering

1 msk  kakao
björnbär
hallon

För alla

Kontrollera noga innehållet i kexen.
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria kex.
Gör laktosfri: byt ut mascarpone mot laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mascarpone mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
18 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Olsson & Barcks tiramisu
Betyg 2.5 av 5.
31 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Glasstårta tiramisu
Betyg 3.9 av 5.
28 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Citrontiramisu med maränger
Betyg 2.9 av 5.
384 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tiramisu i glas
Betyg 4.6 av 5.
116 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Klassisk Tiramisu
Betyg 2.7 av 5.
86 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparkakstiramisu med fruktkompott
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga