Timjanpinnar

Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Timjanpinnar

För dig som gillar timjan kommer de här pinnarna att bli en favorit. Brödet formas till olika varianter av stänger och penslas med olja och timjan. Perfekt att servera på buffén eller som tilltugg.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003

Timjanpinnar

Ingredienser

24 st
75 g smör eller margarin
5 dl vetemjöl
1 4/5 dl mjölk
25 g jäst
1 ägg
salt
2 msk torkad timjan

Gör så här

00:20:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat

Kommentar

Lätt och snabbt gjort. Behöver inte jäsa nämvärt. Passar bra som "mättande" tilltugg och även som alternativ till "vanligt" bröd påen buffé.

Leena

2004-07-27

Testa liknande recept

Napolitansk pizzadeg
Betyg 4.7 av 5.177 personer har röstat
Receptet har 85 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Frasvåfflor med jäst
Betyg 3 av 5.68 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lökpaj med vitt vin och timjan
Betyg 3.9 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hemmagjorda croissanter
Betyg 3.9 av 5.202 personer har röstat
Receptet har 17 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sesamsticks
Betyg 1 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kantarellfocaccia
Betyg 5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad