Timbal på pilgrimsmusslor

Betyg 3.1 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Timbal på pilgrimsmusslor

Timbal på pilgrimsmusslor är en slät, lättuggad och lyxig fiskrätt. Timbalen - som består av musslorna, koljafilé och stenbitsrom - serveras tillsammans med en krämig kaviarsås av rödlök, crème fraiche och smörgåskaviar. Fritt från gluten!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2002

Timbal på pilgrimsmusslor

Ingredienser

4 portioner
75 g koljafilé eller annan vit fisk
ca 150 g pilgrimsmusslor
salt
peppar
1 ägg
1 dl vispgrädde
smör till formarna
50 - 100 g svart stenbitsrom
vattenkrasse att dekorera med

Kaviarsås

1 liten rödlök
2 dl crème fraiche
1 dl mjölk
3 msk smörgåskaviar
salt
peppar

Gör så här

00:45:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Hummertoast
    Betyg 3 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Fiskfilé i kapprock
    Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pilgrimsmusslor på spenatbädd
    Betyg 3.2 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad