Tilltugg med handskalade räkor, aioli och gräslök

Betyg 3.2 av 5.102 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Tilltugg med handskalade räkor, aioli och gräslök

En smakrik favorit som har en given plats på mingelfesten. Röran gjord på handskalade räkor, aioli och gräslök är ett tillbehör som går snabbt att röra ihop och passar utmärkt till krispiga rågcrostinis. Perfekt till nyår, studentfesten eller vid alla tillfällen då du vill bjuda på goda snittar.

Tilltugg med handskalade räkor, aioli och gräslök

Ingredienser

6 portioner
2 dl handskalade räkor
3 msk aioli
2 msk hackad gräslök
1/2 - 1 tsk vitvinsvinäger
salt och peppar efter smak
6 st rågcrostini med havssalt och olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • För mycket kolhydrater.

    Pär

Näringsvärde per portion

Energi475 KJ / 113 kCal
Fett6.9 g
Salt1.56 g
Kolhydrater7 g
Protein5.5 g

Testa liknande recept

  • Skagensnittar toppade med löjrom
    Betyg 3 av 5.167 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad