Tigermousse
Det här receptet på tigermousse är en lättlagad och ljuvlig efterrätt som älskas av både vuxna och barn. Du varvar chokladmousse, som du gör på vispgrädde, mörk choklad och äggula, med kvarg och toppar med chokladflisor. Svindlande gott!
Ett recept från:
Buffé nr 3, 1999
Ingredienser
4 portioner
100 g mörk choklad
2 dl vispgrädde
2 äggulor
ev 1 msk konjak
1 dl kvarg (10%)
Garnering
flisad choklad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kesella kvarg 10% är det nya namnet på Kesella Gourmet
Lena
2024-01-07Hej Lena! Tack för din hjälp! Du har helt rätt i att Kesella Gourmet inte längre finns. Nu är receptet uppdaterat. Hälsningar Harriet
Redaktionen
2024-01-08En perfekt avslutning, kanongott och lätt att förbereda (engångsmuggar blev riktigt fint)! Jag valde att ta hälften vit choklad, så det blev ännu randigare...Pricken över i:et var Xanté päronkonjak, går utmärkt att servera till! Ett par hallon och lite citronmeliss åkte med också.
Lena
2007-04-25Superlätt att tillaga, enkla ingredienser och massor av beröm från gäster, gamla som unga.
Lena
2005-10-29