Tigermousse

Det här receptet på tigermousse är en lättlagad och ljuvlig efterrätt som älskas av både vuxna och barn. Du varvar chokladmousse, som du gör på vispgrädde, mörk choklad och äggula, med kvarg och toppar med chokladflisor. Svindlande gott!
Ett recept från:
Buffé nr 3, 1999

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
3 stKesella kvarg 10% är det nya namnet på Kesella Gourmet
Lena
Hej Lena! Tack för din hjälp! Du har helt rätt i att Kesella Gourmet inte längre finns. Nu är receptet uppdaterat. Hälsningar Harriet
ICA-köket
En perfekt avslutning, kanongott och lätt att förbereda (engångsmuggar blev riktigt fint)! Jag valde att ta hälften vit choklad, så det blev ännu randigare...Pricken över i:et var Xanté päronkonjak, går utmärkt att servera till! Ett par hallon och lite citronmeliss åkte med också.
Lena
Superlätt att tillaga, enkla ingredienser och massor av beröm från gäster, gamla som unga.
Lena