Tidningsrökt abborre
![Tidningsrökt abborre](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17830/cf_259/tidningsrokt_abborre.jpg)
Nyfångad abborre är perfekt att röka i tidningar! Fyll bara din urtagna, fjällade fisk med lite smör och timjan- och rosmarinkvistar innan de läggs inlindade på glöden några minuter. Vips har du en saftig abborre att bjuda på!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2009
![Tidningsrökt abborre](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17830/cf_259/tidningsrokt_abborre.jpg)
Ingredienser
1 portion
1 abborre
timjankvistar
rosmarinkvistar
smör
salt och peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer