Tidningsrökt abborre

Betyg 2.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tidningsrökt abborre

Nyfångad abborre är perfekt att röka i tidningar! Fyll bara din urtagna, fjällade fisk med lite smör och timjan- och rosmarinkvistar innan de läggs inlindade på glöden några minuter. Vips har du en saftig abborre att bjuda på!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2009

Tidningsrökt abborre

Ingredienser

1 portion
1 abborre
timjankvistar
rosmarinkvistar
smör
salt
peppar

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Citronfylld kyckling
Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Confiterade tomater
Betyg 3.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rökt kyckling
Betyg 4.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bakat äpple
Betyg 5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Alabama chicken
Betyg 4.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Krabba med tabascomajonnäs
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad