Tidningsrökt abborre

Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
0
Tidningsrökt abborre

Nyfångad abborre är perfekt att röka i tidningar! Fyll bara din urtagna, fjällade fisk med lite smör och timjan- och rosmarinkvistar innan de läggs inlindade på glöden några minuter. Vips har du en saftig abborre att bjuda på!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2009

Tidningsrökt abborre

Ingredienser

1 portion
1   abborre
timjankvistar
rosmarinkvistar
smör
salt och peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Confiterade tomater
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Citronfylld kyckling
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bakat äpple
Betyg 5 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krabba med tabascomajonnäs
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lammracks på grillen
Betyg 2.8 av 5.
36 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rökt vitlök
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga