Rökt kyckling

Rök kyckling själv i din grill. Kycklingen är tänkt som fyllning till baguetter, men den går att äta på många olika sätt. Och den rökta kycklingen får inte bara mycket smak, den får fin färg också!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2013

Ingredienser
4 portioner
1 hel kyckling
1 citron
1 dl lönnsirap
1/2 tsk chiliflakes
salt
Tillbehör
1 gul lök
250 g körsbärstomater
2 dl gräddfil
grön chilisås (färdig på flaska)
Gör så här
04:00:00
Recept och bild från boken Grilla med Niklas, Tukan förlag.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1912 KJ / 457 kCal
Fett17.6 g
Kolhydrater45.6 g
Protein27.5 g
Kommentar
Vad röker jag med för spån? Var lägger jag dem? Direkt eller indirekt värme?
Suzanne
2023-07-22